neděle 11. října 2015

Návrat

Ahoj a čáu mé virtuální krásky 

neděle: 11.10.2015





           Poslední dobou mě trápí splíny a všelijaké myšlenky se mi honí hlavou typu co by bylo kdyby nebylo a než-li dělat nějaké "glupoty" raději se z toho vypíšu. Tak proto ten návrat k pisálkování :))

 Rána začínají být pěkně mrazivá hezky štípou první mrazíky a začervená se nos :)) Ale i přes tyhle mrazivé podzimní rána je tohle období nejhezčí.
              "Achhh" ano podzim ten nejpestřejší malíř.

Není nad Relax vypadnou při rozbřesku prvních slunečních paprsků ven a zachytit tuhle krásu nejen očima ale i zachytit momenty na paměťovou kartu mé zrcadlovky. Z míst po okolí odnést fotky a zanechat stopy mých bot :))


Hezky nadýchaná čerstvého vzduchu líce hned chytnou zdravou barvu a odměna za ranní trajdání je pak doma horká pěnová koupel s oblíbeným horkým čajem. K tomu všemu zhlédnutí pár youtube videí oblíbenců  :)) a z pár videí se vyklubou 3 hodiny. A při dosavadním pohledu na hodiny monitoru zjišťuji že je 11:00 a nemám stále uvařen ani oběd pro drahou polovičku k tomu další pohled směřuje k té mé čtyřnohé krásce která je malého vzrůstu ale velkým srdcem. Dokáže záhadným způsobem z upraveného uklizeného gauče udělat bordel-izmus první třídy :D

                  Jak kdyby tam spalo 10 slonů nejmenší člen mé dosavadní rodinky a nejvíc nepořádku způsobí. Ale i tak mám 100 chutí za ní hupsnout a natáhnout se vedle ní a celičkou jí u-pusinkovat a umačkat láskou, protože je neděle od slova nic nedělání.
 Alespoň v mém překladu ale nesmím zaspat na vavřínech krásky mám toho ještě spousta co uklidit, uvařit, pak pojedu ještě na focení mrňat. 

Musím se už rozloučit pustím si písničky poslední dobou nejčastěji vyhledávám "nafrněná" Bára je prostě skvělá trefa do černého s tímhle pravdivým textem. Ale dneska jsem slyšela Ewu a její "Boky jako skříň" sice předělávka ale taky chytlavá takže si tady na to asi zapařím s hadrem a mopem..a vám přeji  krásnou neděli plnou nic nedělání. A hezký start do pondělního jak už pracovního tak školního dne :)) 


 Pá pá 









Žádné komentáře:

Okomentovat